Fina ord från utbildningsföretaget Semcon

I slutet av december föll jag föreläsning och utbildning om hur man kan skapa tillgängliga utbildningar med utbildningsföretaget Semcon i Göteborg: - Hur kan vi se på dyslexi? Hur kan vi kompetenseffektivisera mera? Såhär skapar vi hållbara, tillgängliga och effektiva utbildningar!

Efter halvdagen fick jag fina ord i sociala medier! Tusen tack Teresa!

Jag anade inte att dyslexi skulle vara så intressant, tack Susanna Cederquist för en inspirerande föreläsning.

 I fortsättningen, när jag ska stå framför folk och prata med bilder på skärm, så kommer jag också säga att jag kommer att läsa upp allt som står på mina bilder. Då kan personer med dyslexi välja att bara lyssna och ändå veta att de inte missar information. Det här var bara ett av flera kunskapskorn jag tog med mig. 

Dessutom ska jag kolla in www.Blipsay.se och se hur vi kan erbjuda det till kunder inom teknikinformation. 

#InteEttBarnTill #kunskap #semcon #dyslexi #tillgänglighet #TillgängligText

Teresa Berndtsson

Information Architect at Semcon

?  Lånat foto från Teresa:

Passar på att dela ytterligare en bild:

Om besöket:
"Jag föreläste och höll i workshop på temat att se hela bilden av dyslexi och hur man skapar tillgänglig utbildning. Vad bör man tänka på ur dyslexi-perspektiv när man skapar utbildning för vuxna. Hur kan vi ”Kompetenseffektivisera” mera? 

Trevligt gäng med mycket driv och mycket frågor - heja! Tack för en härlig eftermiddag med er! 

Nu sitter jag på tåget tillbaka hem till Stockholm igen! ?"

#dyslexi #dyslexia #sehelabilden #dyslexistyrkor #tillgängligtext#öronläsa #tillgängligutbildning #hållbarutbildning #normer #hittadinasätt#kompetenseffektivisera #kompetenseffektiviseramera #enbildavdyslexi #semcon