Ord från @mitt_digitala_klassrum

”Boken utmanar den ”traditionella pedagogiken” och jag hejar gladeligen på!!”

Helen Larsson som driver @mitt_digitala_klassrum på Instagram vann nyligen en av böckerna som lottats ut av min nya bok: Dyslexi i skolan – se hela bilden. Stort grattis!!

Såhär skriver hon:

”Jag är jätteglad för den här vinsten! Den här boken innehåller numera väldigt många understrykningar och noteringar på sidorna!

Susanna beskriver både svårigheter och styrkor hos personer med dyslexi och menar att vi ska se hela bilden och undervisa utifrån den. Det finns i boken många likheter med hur jag själv arbetar!

Något som jag är väldigt glad över är att öronläsning får ta plats i boken! Det är definitivt något som många elever i skolan har behov av för att uppnå tillgängligt lärande och för att tillgängliggöra böckernas magiska värld!

Det är också upplyftande att läsa om hur den rådande textnormen i skolan kan och ska utformas. Boken är lätt att läsa och ger många bra tips med bla målande fallbeskrivningar. Boken utmanar den ”traditionella pedagogiken” och jag hejar gladeligen på!! En bok värd att läsa, av alla lärare oavsett skolform och ålder!!”

Tusen tack för dina ord @mitt_digitala_klassrum!! Vad glad jag blir! 🙏 💕 / Susanna