Del av ”Dyslexia: Beautiful minds” i London

– Jag har äran att vara en del av utställningen på The Design Museum i London 2021, med porträtt och citat.

Bild från utställningen, mitt fotografi i under museets namn.

Spännande saker händer på @designmuseum i London utifrån perspektivet hela bilden av dyslexi ✨Utställningen @insideoutproject ”Dyslexia: Beatuful minds” av bland annat Kathy and Kate / @amazingdyslexic har samlat foton av 134 dyslektiker världen över.

Mitt bidrag till citat till utställningen:
”See the dyslexic strengths, the whole picture” Susanna C, Dyslexia lecturer, Speaker, Educator and Author.

Mitt bidrag till citat till utställningen:


”See the dyslexic strengths, the whole picture”

Susanna C, Dyslexia lecturer, Speaker, Educator and Author.

Jag har äran att få vara med och då också representera Sverige med mitt fotografi taget av Elisabeth Ohlson Wallin @elisabethohlson . Egentligen skulle jag varit på plats nu, då jag var inbjuden, men pandemin gjorde det svårt tyvärr. Hade så gärna varit där och sett utställningen – men så glad för de bilder och filmhälsningar som Kathy och Kate har skickat till mig – då kan vi se lite av utställningen ändå. 💕

Thank you for the films and pictures and your amazing work to spred the Dyslexic strengths @amazingdyslexic Amazing Dyslexic ! And I see more people I recognize… 🤗✨@dyslexicdesign @madsjohanogaard @gershonicreative @complementary_cognition @iamlex_world …… 😀

Utställning ”Dyslexia: Beautiful Minds” skapad av Kate och Kathy från Amazing Dyslexics m fl. Här hör du om deras tankar bakom utställningen m.m som invigdes 18 Augusti 2021 i London:

Under uppbyggnad: Dyslexia Beautiful Minds, The Design Museum, London 2021:

Jag, Susanna Cederquist / En Bild av Dyslexi, och 133 personer till har äran att tillsammans bilda utställning ”Dyslexia: Beautiful Minds” skapad av Kate och Kathy från Amazing Dyslexics m fl på The Design Museum. Vi deltar med porträtt och ”citat”. Här ser du en rundtur med alla våra porträtt i utställningen. Mitt bild är tagen av Elisabeth Olsson Wallin och syns i slutet av denna filmen. Citatet från mig som användes i utställningen är: ”See the dyslexic strengths, the whole picture” Utställningen invigdes 18 Augusti 2021 i London, The Design Museum.

Rundtur: