Hjälp efterlyses

Hej nätverket, jag behöver er hjälp!
Jag vet att det finns många här som också brinner för mångfald, rättvisa, tillgänglighet och helt enkelt vår rätt till att vara olika. Många som gör ett fantastiskt arbete! ✨ Tack för det!

För det är vi, vi är olika och det är meningen. Något som också förstås avspeglas på arbetsmarknaden, liksom i skolan och barnens rätt till utbildning.

Jag börjar med att säga:
– Hurra! Glada nyheter! 🎉

Jag visste redan innan jag började skriva senaste boken, att jag ville att den skulle finnas på engelska. Något jag även förmedlade till förlaget innan vi startade. Också för att en internationell efterfrågan fanns och finns.

Och hurra, nu, nyss, har jag just fått tillbaka rättigheterna för internationell licensiering / översättningar av boken ”Dyslexi i skolan – se hela bilden” då förlaget inte använt dem.

Ämnet dyslexi och hur vi skapar en hållbar utbildning och likvärdiga förutsättningar i skolan, har nog aldrig varit mer aktuellt.

Så därför är jag glad, förväntansfull och tacksam för att möjligheterna nu finns för att nå ut ännu bredare i bokform med förståelsen för dyslexi i en skolkontext. Förståelsen av våra barns verklighet.

Min fråga är helt enkelt:
Känner du till internationella förlag eller personer som kan tänkas vara intresserade? Som också finner ämnet viktigt och som kan vilja vara med på resan inom internationell utgivning?

Tusen tack på förhand!
Och tack igen för att vi är många som brinner för samma sak! 🙏🏼

(Ps. Boken innehåller tillgänglig text via Lyssningskoder (www.blipsay.se), så man enkelt kan välja att öronläsa direkt från den tryckta boken. Viktigt för mig ur ett normativt perspektiv.)

1710363802418
Img 9255
Blipsay Flyer A5 3mm Bleed Edit2