Alla hjärtans dag – detta tycker jag om!

Dagen då man kanske tänker extra på dem man tycker om. Eller på det man tycker om.

Jag jobbar just nu med något jag tycker om, som är fantastiskt roligt och spännande. Jag bygger en kurs för #bibliotek, inom #Läsfrämjandelyftet.

Img 8570

Ämnet är läsning; AI, dagens samhälle och om att vara primär öronläsare. Kursens namn är ”Öronläsa, en rättighet eller möjlighet”. Jag kommer att vara moderator och föreläsare. Mitt tillfälle går under temat: ”Läsa i en tid som vår – om läsning, dyslexi och drömtexter”

Har även bjudit in 2 vänner och kollegor att föreläsa: Idor Svensson och Anna Bergholtz. Ser fram emot spännande samtal och diskussioner – inte minst med deltagarna/åhörarna!

Jag kommer också hålla i ett tillfälle med fokus på skola med #skolbibliotek och skolbibliotekarier och andra i skolans värld.

Tusen tack Linda Sävhammar och dina kollegor inom #biblioteksutveckling för detta förtroende och denna möjlighet tillsammans med er!

Jag ser därför extra mycket fram emot denna vår för just detta arbete. Så detta är något jag lägger arbetstid på idag, på alla hjärtans dag och som jag tycker om.

Vad tycker du om?

Glöm inte att visa lite extra uppskattning till dem som lever själva, utan partner, en dag som denna. ❤️

#läsaidag #öronläsa #öronläsare #dyslexi #sehelabilden #heladyslexi #tillgängligtext #textnormen #politik  #dyslexia #dysleksi #jagärenöronläsare #bibliotikarie #legimus  #läsfrämjande #primäröronläsare #dyslexiiskolan #dyslexipåbibliotek #dyslexistyrkor #förstådyslexi @enbildavdyslexi #dyslexibilda Unique Power

Img 8543 Img 8571 2