Jag är en öronläsare

Jag är en öronläsare – Vad kan anledningarna vara till att man går från att vara ögonläsare till öronläsare? Vilka kan anledningarna vara till att man inte vill bli öronläsare och inte blir en läsare alls? Vilken effekt skulle dagens diskussioner i media kring läsande kunna få? Vem äger egentligen rätten att uttala sig i frågan utifrån vad som är möjligt och inte?

Några av frågeställningarna som vi pratade om i gårdagens föreläsning.

Många tankar och erfarenheter lyftes, spännande och viktiga tankar!

Jag hade återigen glädjen att få moderera och inleda. Dela tankar om min resa och mina erfarenheter utifrån mitt arbete med framförallt vuxna med dyslexi. Liksom reflektioner utifrån hur media speglar området, artiklar som skrivits och skriva just nu.

Tack Anna Bergholtz för att du ville vara med och föreläsa och dela din intressanta historia! Tusen tack! 🙏🏼 Stolt och glad över dagens kurstillfälle!

#öronläsa #läsaidag #läsa #textnormen #dyslexi #dyslexia #dysleksi #sehelabilden #dyslexistyrkor #uniquepower #enbildavdyslexi #läsfrämjandelyftet #moderator #kursbyggare #kompetensutveckling #kursansvarig #föreläsare Unique Power #biblioteksutveckling #blogginlägg

877298b5 Ee72 4720 8b91 57e043c4ae79 2