Lyssna: ”Dyslexi enligt mig”… för snart 15 år sedan

En tillbakablick. Jag höll nyss på att gå igenom massa material och hamnade i min dyslexiuppsats. Ett av avsnitten i uppsatsen fick namnet ”Dyslexi enligt mig”. Uppsatsen publicerades 2009 men många delar påbörjades och skrevs långt innan dess.

36 minuter hör du delen ”Dyslexi enligt mig”, uppläst av just mig. Det skedde för ett antal år sedan i ett mysigt rött litet hus i Uttran söder om Stockholm. Huset har plåttak, ibland hoppar det omkring skator på det och ibland regnar det. Just i denna del tror jag det är relativt lugnt iallafall. 🙂

Se det lite som en podd vetja!

– Gällande innehållet; mycket har hänt sedan dess.

Eller vad säger du?

Bild på inlästa delar av min dyslexiuppsats publicerad 2009.

?? Lyssna på ”Dyslexi enligt mig”, 36 min, här: nr 9!

https://www.susannacederquist.com/lyssna-pa-uppsatsen/

? Vill du se texten och ögonläsa finner du den här, sid 20 – 27.

http://www.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A450041&dswid=-5683

Håll till godo!