Öppet webbinar om dyslexi och skola

28 maj föreläser jag om dyslexi, skola och tillgänglig utbildning i regi av Haldor och Lexplore. Ingen avgift. Välkomna!

”Haldor and friends presenterar: Tillgänglig utbildning med Susanna Cederquist

Alla elever har olika behov och förutsättningar, så hur kan lärare göra undervisningen tillgänglig för alla? Ta chansen att lyssna på Susanna Cederquist, föreläsare och författare, när hon ger dig sina bästa tips om hur skolan kan arbeta mer inkluderande i undervisningen för att möta elevers olikheter.

Anmäl dig till webbinariet den 28 maj >>

”Haldor and friends är en webbinarieserie där vi och en samarbetspartner bjuder in till öppna webbinar med olika teman. Denna gång har vi, tillsammans med vår partner Lexplore, bjudit in Susanna Cederquist som är en uppskattad föreläsare, handledare, lärare och en eldsjäl inom dyslexi och tillgänglig utbildning.

7 tips för tillgänglig undervisning i klassrummet

2019 fick Susanna Cederquist Dyslexipris för sitt arbete att visa på hela bilden av dyslexi, där även dyslexistyrkorna ryms. På vårt webbinar kommer hon dela med sig av sju tips för hur lärare kan göra undervisningen mer inkluderande och tillgänglig för alla elever.

Hon kommer bland annat ge dig tips på hur du kan se och påverka normer som kan vara starka i skolvärlden och berätta om hur lärare kan göra undervisningen tillgänglig för alla utan att ”peka ut” någon eller några elever.”

Här finner du all info och anmälan:

https://haldor.se/haldor-and-friends-presenterar-tillganglig-utbildning-med-susanna-cederquist/