Fina ord från England

I sommar har jag haft äran att vara en av talarna på Vision Dyslexia 2020, en internationell konferens med talare från hela världen. Jag bidrog från Sverige. Blev så glad för alla fina ord jag fick efter föreläsningen!

Från sista juli 2020: ”Kul! Internationella dyslexikonferensen ”Vision for dyslexia 2020” pågår. Intressant! Har äran att ha varit en av många talare. Hälsningar och fina ord kommer till mig från Singapore, England, Argentina etc. Heja tillsammans och stort tack! ??

Thank you to all speakers!
Thank you so much Roger Broadbent and Dyslexia institute UK for this conference and the invitation!”

Allra gladast blev jag nog för dessa ord från konferensarrangören;

Roger Broadbent,

Head of Dyslexia Institute UK:

”Susanna, you were great. I have had calls from dyslexics who said that you ”just got them!”. Your understanding the dyslexic brain is brilliant. Thank so much sharing.”

Så roligt att höra! ?