Webinar: Dyslexi i skolan – se hela bilden

Idag, 31 maj 2021, höll jag 2 likadana webinar med tema Dyslexi i skolan.

Målgrupp: 
Lärare, skolledare, specialpedagoger och annan skolpersonal.

I april kom min andra bok ”Dyslexi i skolan – se hela bilden” (Förlag: @sanoma_utbildning ). Boken handlar om hur du som lärare kan förhålla dig till dyslexi i skolan. Hur du konkret kan göra i klassrummet och hur en hållbar och likvärdig undervisning skapas. Vilka hinder som kan uppstå i skolan och hur vi skapar en utbildning där hela bilden av dyslexi, även dyslexistyrkorna, ryms. Om hur boken är uppbyggd, kan användas och vad den innehåller berättar jag mer om på detta webbinarie.

Jag kommer även berätta om hösterbjudanden: fortbildning för skolor kopplat till boken, då jag primärt är föreläsare och utbildare.

Intresset var stort, kul, över 300 personer!

Missade du föreläsningen eller vill se den igen, så kan du se den här:

Håll till godo! ☀️

Webinar från 31 maj 2021 – Dyslexi i skolan – se hela bilden

Köp boken:

Boken ”Dyslexi i skolan – se hela bilden” köps där böcker säljs. Ex via Läromedia för skolor eller via Bokus, adlibris, akademibokhandeln etc.

Den tidigare boken ”Dyslexi + styrkor = sant” som omnämns köps även via Läromedia för skolor och annars exempelvis i webshopen www.dyslexistykor.se.

__________________________________________________________________________

Boka fortbildning:

Mig bokar man som föreläsare och fortbildare via kontaktformuläret här på sidan eller genom att maila info@susannacederquist.com

Väl mött!