Att öronläsa

Igår fick jag post, en tidning och ett väldigt fint vykort. Kortets text började:

”Tack Susanna,
för ditt arbete med dyslexi. Jag är gammal lärare, pensionär sedan många år. Det är inte ofta som jag numera läser så mycket i tidningen Lärarnas, men i nr 12 läste jag om dig, ditt arbete och såg ordet ”öronläsning”. Jag blev lycklig! I över 40 år…. osv.”

Tusen tack för det fina kortet och hälsningen! Jag vill passa på att tacka för alla de ord och glada tillrop jag fått den senaste tiden. I samband med dyslexipriset och annat. Jag blir väldigt glad och överväldigad! ?????
Stort tack!

Bild: från prisutdelningen av dyslexipriset 2019, fotograf: Dyslexiförbundet.

Jag har länge pratar om ”att öronläsa” och försöker få in det som ett ord. 

?? Kan vi inte bestämma att vi säger det hädan efter allihop? 

Läsa kan man göra på flera sätt, bland annat ögonläsa och öronläsa. ? = ? ?…
Tack på förhand!

Återigen stort tack! ?✊?

Bild: Baksidan på Lärarnas Tidning nr 12, reportage om Susanna Cederquist.

Läs den digitala utgåvan av artikeln om Susanna Cederquist i lärarnas tidning här:

eller i länken:

#dyslexi #öronläsa #öronläsning Lärarnas tidning #inteettbarntill#sehelabilden #dyslexipriset2019 #enbildavdyslexi #enbildavdyslexi10år