Igår fick jag post, en tidning och ett väldigt fint vykort. Kortets text började:

”Tack Susanna,
för ditt arbete med dyslexi. Jag är gammal lärare, pensionär sedan många år. Det är inte ofta som jag numera läser så mycket i tidningen Lärarnas, men i nr 12 läste jag om dig, ditt arbete och såg ordet ”öronläsning”. Jag blev lycklig! I över 40 år…. osv.”

Tusen tack för det fina kortet och hälsningen! Jag vill passa på att tacka för alla de ord och glada tillrop jag fått den senaste tiden. I samband med dyslexipriset och annat. Jag blir väldigt glad och överväldigad! 🙏🏼💕🙌🏻
Stort tack!

Bild: från prisutdelningen av dyslexipriset 2019, fotograf: Dyslexiförbundet.

Jag har länge pratar om ”att öronläsa” och försöker få in det som ett ord. 

👉🏼 Kan vi inte bestämma att vi säger det hädan efter allihop? 

Läsa kan man göra på flera sätt, bland annat ögonläsa och öronläsa. 📚 = 👁 🎧…
Tack på förhand!

Återigen stort tack! 😍✊🤗

Bild: Baksidan på Lärarnas Tidning nr 12, reportage om Susanna Cederquist.

Läs den digitala utgåvan av artikeln om Susanna Cederquist i lärarnas tidning här:

eller i länken:

#dyslexi #öronläsa #öronläsning Lärarnas tidning #inteettbarntill#sehelabilden #dyslexipriset2019 #enbildavdyslexi #enbildavdyslexi10år